Ervaringen

Toen ik met ziekte te maken kreeg en geconfronteerd werd met mijn eigen kwetsbaarheid en die van anderen, realiseerde ik mij iets. Vrijwel onmiddellijk kreeg ik een groot gevoel van dankbaarheid. Ik ervoer bijna letterlijk meer kleur en levendigheid in en om mij heen. Ik voelde dit in mijn hele wezen en ik wilde er dus iets mee doen en ik ben een nieuw pad ingeslagen. Ik ben blij dat ik Irma heb gevonden om naast mij te staan aan het begin van deze reis.

Dit nieuwe pad levert veel uitdagingen op. Wat ik denk en wat ik voel staat niet altijd op één lijn. Ik heb geleerd om de tijd te nemen om dat voor mezelf na te voelen. Vooral op de momenten dat ik onder druk sta, moet ik mezelf soms heel bewust even toestemming geven om dat te doen. Ik merk dat met aandacht de tegenstellingen minder hard worden en uiteindelijk vaak bijna als vanzelf oplossen.

Rebalancing is een prachtige reis vol met (her)ontdekkingen, puur door te beginnen met het in contact staan met mijn eigen lijf. Ik leer mee te bewegen met oncomfortabele gevoelens waardoor ze allereerst de ruimte krijgen om vervolgens te kunnen veranderen. Ik sta mezelf toe om mijn gedachten daarbij te laten stromen, waardoor ik mezelf beter leer kennen en ook beter in het contact sta met anderen. Dat geeft rust en vertrouwen.
Jelmer

Rebalancing en het zijn van Irma brengt me dat ik dichter bij mezelf en dus bij voelen kom. Het betekent dat ik steeds meer in contact sta met mijn natuurlijke aard die vrij is en daarin zie en ervaar ik dat ik meer en meer los en dus op mezelf sta.

Ik durf keuzes te maken die meer bij me passen, voel me meer open en heb daarom nu ook contacten die me meer voeden ipv afhankelijk houden. Dat geldt ook voor mijn werk. Met mijn hoofd kon ik het allemaal wel beredeneren maar nu beweeg ik meer vanuit mijn innerlijk weten en voelen. Ik voel me autonomer en maak stappen in prive en werk, ik kies een omgeving en mensen waar ik me betekenisvol voel, waar ik bijdraag vanuit wie ik ben en waar echtheid en echt contact belangrijk zijn.

Ik vertrouw en laat het leven meer en meer ontvouwen. Het zelfonderzoek is helemaal mijn ding! In mijn werk als masseur integreer ik dat nu ook!
Anneke

Als kind werd ik seksueel misbruikt en als jonge vrouw kreeg ik te kampen met kanker. Ik heb veel processen en behandelingen gedaan, regulier en complementair. Toch bleef er een zwaar basisgevoel hangen. Irma nodigde me uit met 'alles mag er zijn', en eindelijk kon ik de wanhoop, het grote verdriet en het niet gezien zijn van mijn kleine kind onder ogen zien en voelen. Het was als een zwart gat........ Maar wat me verwonderde was, dat daar vlak naast mijn enorme kracht lag. Dat voelde ik ook! 'De beer was los... ' Een aantal uren later ervoer ik die kracht als mijn basis, ik vond hierin mijn stabiliteit terug. En ook was er ineens die 'vanzelfsprekende' blijdschap, die levenslust, die ik bijna niet meer kende....'
Anoniem

Het is binnen de rebalance-sessies van Irma Lok onmogelijk om niet geraakt te worden... Irma heeft het vermogen om met diepgang, professionaliteit, humor en onvoorwaardelijke liefde een spiegel voor te houden, waardoor ik mezelf steeds een beetje meer durf te openen in verwondering.
Gea