Nieuws / pagina 5

Consumenten helpen elkaar via WeHelpen en Zorgvoorelkaar

Vanaf 1 januari 2015 worden verschillende taken van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) overgeheveld naar de zorgverzekeraars en gemeenten als gevolg van de hervorming van de langdurige zorg.
WeHelpen is een online marktplaats voor het vinden en verbinden, organiseren en delen van hulp. WeHelpen was in het televisieprogramma Kassa! Het thema van de uitzending was ruilen en weggeven. Hier kun je het fragment over WeHelpen alsnog bekijken. lees verder »

Muziektheatervoorstelling "Vriendschap"

'Duo Maan' speelt een muzikale voorstelling voor de basisschoolgroepen 2 tot en met 6 met als thema vriendschap en pesten. lees verder »

Schools of Trust

Hoe kinderen echt willen leren. Over het geven van vertrouwen en het effect daarvan.
Deze video laat kinderen, docenten, wetenschappers, therapeuten en andere betrokkenen aan het woord over hoe zij Schools of trust, free innovative schools, ervaren. lees verder »

Kennismakingsavond in Rebalancing® - 31 oktober 2013

Hoe belangrijk is aandacht in ons leven? Wat draagt aandachtige communicatie bij aan ons gevoel van welzijn? Hoe helpt bewuste en aandachtige aanraking daarbij? Op deze gratis kennismakingsavond krijg je antwoorden op deze vragen. lees verder »

"Je leert als arts een mens als patiënt te zien."

Medische wetenschap blijkt kwakzalverij
Het gezaghebbende British Medical Journal heeft een onderzoek laten uitvoeren naar 2500 van de meest voorgeschreven reguliere medische behandelingen en medicijnen. De uitkomsten zijn gepubliceerd in Clinical Evidance Handbook. En deze uitkomsten, gedaan door de reguliere medische wereld zelf, zijn zeer verontrustend. De geneeskunde blijkt al jarenlang gebruik te maken van medicatie waarvan slechts 12% een positief effect zou kunnen hebben. De rest is kwakzalverij of zelfs levensgevaarlijk. lees verder »