Nieuws / pagina 3

Wijffels: “De échte vernieuwers zitten in de buurten”

De bron waaruit je leeft, moet je in stand houden: dat duurzaamheidsdevies is Herman Wijffels, die opgroeide op een boerderij, met de paplepel ingegoten. lees verder »

Verdiepingsdag 12 oktober: Aanraken vanuit verbondenheid

De verdiepingsdag in samenwerking met TouchingChildCare (onderlinge kindermassage) is een dag waarop we verdiepen met een thema op het gebied van aanraken. Tevens kijken op en vooruit naar onderlinge kindermassage en aanraakspel in de praktijk van alle dag.
Tijdens deze themadag neemt Irma Lok je mee in het thema “Aanraken vanuit verbondenheid”. Met welke intentie en vanuit welke houding raak je aan? Wat doet dat met jou en de ander? Irma is o.a. Rebalancer en ontwikkelde samen met kinderen van een basisschool het project “Ik, Jij, Wij, Samen”. Een project waarbij kinderen op zoek gaan naar “vanuit verbinding met mezelf, verbinding maken met de ander”. lees verder »

Rebalancing op het Tai Chi Festival in Zwolle op 29 april

Samen met collega Rebalancers uit de regio ben ik zaterdag 29 april te vinden in Zwolle op het Tai Chi Festival in park Weezenlanden.
Kom kennismaken, een korte sessie ontvangen of doe mee met de workshop 'Kom in je lijf'. lees verder »

Groene Buurt Café op 19 april: Wat wil hier groeien in de wijk??

Stichting Permacultuur Meppel i.o. organiseert haar eerste Groene Buurt Café op 19 april aanstaande in de wijk Haveltermade. In wijkcentrum De Poele wordt vanaf 19.30 uur een bijeenkomst gehouden voor alle geïnteresseerden en betrokkenen. lees verder »

Zingeving in Zorg: De mens centraal

Een inspirerende lezing over zingeving en patiëntgerichte zorg van Prof. dr. Jan Smit van het Radboudumc lees verder »