Training De pracht van Presence

dinsdag 8 mei 2018

Je bent er als je jezelf ervaart

Je bent als coach, therapeut of begeleider je eigen instrument. Jouw aanwezigheid is in je werk het belangrijkst. Wat als je minder doet en er meer bent?

De kracht van aanwezig zijn doet enorm veel! Ik laat je ervaren wat het doet als je present bent (Presence). Daarbij leg ik de focus op het ervaren van de eigen levendigheid.

Zo aanwezig zijn biedt enorm veel toegevoegde waarde aan een ieder die andere mensen begeleidt, coacht, verzorgt of hulp verleent. Ook wanneer je gebruik maakt van aanraking of massage, en ook voor jou als je in de sector Zorg en Welzijn werkzaam bent.

Zorg dat je er bent

Wat is het effect voor jou en de ander als jij minder doet?
Je kennis kan een muur zijn in het bereiken van je cliënt.

Ontmoet vanuit eigen stroming, levendigheid en ontspanning en ontdek hoe dat je cliënt ondersteunt in het tevoorschijn komen in zijn of haar ware aard.

Ook als je op zoek bent naar meer evenwicht in afstand en nabijheid.

Deze training bied je inzichten, ontspanning, meer belichaming en niet te vergeten plezier in de pracht van jouw aanwezig zijn met je cliënten.

Aanwezig zijn

De kunst is niet vanuit eigen spanning/kramp en oordeel er te zijn, te ontmoeten, verzorgen, begeleiden en/of aan te raken, maar vanuit eigen stroming, levendigheid en ontspanning. Jouw Zijn draagt bij aan de opening van de natuurlijke wijsheid en draagkracht van je cliënten.

Lees meer over deze kunst en training op mijn website

Aanmelden

Heb je interesse in deze training? Meld je dan aan via info@irmalok.nl.

Samen met alle geïnteresseerden plannen we dan de data. Wat mij betreft gaat dat nog lukken voor de zomer!

Praktisch

4 dagen van  9.30 tot 17.00 uur.

Investering: € 500,00 (ex BTW)

Deelnemers:  4 - 8

Deze training is voor professionals in het coachen, begeleiden van of hulp of zorg verlenen aan volwassenen, kinderen en jong-volwassenen.

Heb je meer interesse in een workshop met beroepsgenoten of voor je organisatie? Laat het me weten, dan plannen we die in! Je kunt me mailen of bellen: 06-20663097.

terug naar overzicht