Rebalancing Coaching en Begeleiding

Waar sta je nu, waar wil je naar toe, waar word je blij van en wat weerhoudt je?

 • Vindt u of jij of mensen in uw organisatie het lastig de juiste keuze te maken?
 • Wil je meer vertrouwen op je gevoel?
 • Is er sprake van stress, of pijn in je lichaam?
 • Ben je hooggevoelig, hoogbegaafd, of heb je te kampen met bijvoorbeeld adhd?
 • Heb je last van een burnout of heb je te dealen met een traumatische gebeurtenis in je leven?
 • Is er behoefte aan meer geborgenheid en veiligheid?
 • Heb je te maken met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het belangrijk meer zelfredzaam te zijn? 
 • Verloopt de communicatie met collega's, cliënten, kinderen, medewerkers, leidinggevende of thuis niet zoals je wenst?
 • Wordt er over je grenzen gegaan?
 • Neemt het verzuim toe of is er sprake van toename van burnouts in de organisatie? 

Het zijn zo wat voorbeelden van hulpvragen in Rebalancing coaching en begeleiding waar ik veel kennis en ervaring in mee neem en waar ik mee kan helpen. Voor jou persoonlijk. Ook voor je bedrijf of team.

Ook:

 • Wanneer je ontdekt dat je meer in contact en verbinding wenst te staan met jezelf en anderen.
 • Of als je op een kantelpunt staat; wie ben ik, wat wil ik nou werkelijk?
 • En wanneer je verlangt naar meer vanuit respect, liefde en eenheid te leven,

dan kan ik helpen als gids om je te ondersteunen in je peroonslijke ontwikkeling, je herstel-, of genezingsproces. 

Je kunt losse sessies volgen en we kunnen ook een traject overeenkomen waarin we samen bepalen welke zaken aandacht krijgen, hoe we dat gaan doen en in welk tijdsbestek. Je bent welkom, ongeacht achtergrond, cultuur, inkomen of leeftijd.

Verder word ik er erg blij van als je:

 • interesse hebt om ook meer vanuit het hart te denken, te leven en te werken, als
 • ondernemer,
 • als je ook met mensen werkt,
 • als zorgverlener, begeleider of
 • leidingevende.

Daarvoor zijn trajecten te volgen.

Hoe sta jij in de wereld?

Je wordt ondersteund, begeleid en gecoacht in het ontdekken, bewuster worden én leven van je passie, talenten, kwaliteiten, je eigen vorm en het tevoorschijn komen daarin. Er is ruime aandacht voor ‘Wat staat me in de weg, wat houdt me tegen, waar ga ik van weg, wat laat ik buiten de deur als ik in contact ga’ etc. en ook voor ‘waar word ik blij van, wat geeft me energie, wat klopt er aan wat ik voel’ etc.

Her- en erkenning van eigenwaarde, talenten en kwaliteiten zijn belangrijke peilers. Daarnaast het in contact brengen, het verwoorden, etaleren en relateren: het manifesteren in de realiteit, in contacten en (werk)relaties.

Zelfvertrouwen, je zacht en tegelijk stevig voelen alsmede vertrouwen hebben in eigen kunnen, talenten en uniciteit zijn belangrijke waarden waar we naar streven en die je (verder en diepgaander) ontwikkelt. We werken met en aan energie, vitaliteit en ontspanning. Er is dan ook ruime aandacht voor het herkennen, omgaan en leren omgaan met en aanvaarding van spanning, blokkades, stress, grenzen, werkdruk etc.  Aanvaarding is de weg naar bewustzijn en diepe ontspanning.

Werkvormen: Rebalancing en meer

De basis is Reblalancing lichaamswerk en bewustzijn gecombineerd met coaching. Ik coach en begeleid op een manier dat er meer ontspanning, vertrouwen, zachtheid én stevigheid wordt ervaren. In het contact met anderen wordt geleerd dicht(er) bij jezelf te staan en te blijven en kan worden ervaren hoe er juist daardoor meer verbinding ontstaat. Er ontstaat meer opening in authentieke kwaliteiten en mensen kunnen zich daarin ook laten horen en zien: in onstpanning en vertrouwen manifesteren en samenwerken.

Omdat de begeleiding ervaringsgericht is en geënt is op bewustwording, worden je inzichten en nieuwe ruimte direct geïntegreerd en belichaamd. Daardoor zal er wezenlijk iets veranderen en val je niet of minder snel terug op oude patronen. Dat komt omdat deze er simpelweg niet meer zijn (ze zijn los gelaten) en/of omdat je er van bewust wordt en anders gaat handelen.

Er ontstaat meer een gevoel van verbonden zijn, daardoor zal je beleving van de kwaliteit van leven worden vergroot en zal er ook meer verbinding worden ervaren met de omgeving en anderen.

Sessies en Trajecten

Je kunt losse sessies doen en ook trajecten volgen. Trajecten komen we samen overeen. Bijvoorbeeld In verbinding leven, het traject richt zich op een ieder die meer verbinding wenst met zichzelf en de ander, meer wil leven wie hij of zij werkelijk is. Daarnaast ben je welkom als (startende) ondernemer: ondernemen vanuit verbondenheid.
Verder geef ik in Mensenwerk in verbinding door aan collega's, aan iedereen die met mensen werkt, hoe je meer present en verbindend kan coachen, begeleiden, zorgen etc. Het traject zal je in een enorme versnelde ontwikkeling brengen.

Naast Rebalancing gebruik ik reflectiegesprekken, Focussen en Zelfonderzoek, Mindfulness en Presentie (meditatie, aandacht-, compassie- en aanwezigheidstraining), Geweldloze of Verbindende communicatie (luisteren, verwoorden en feedback), Systemische werkvormen (organisatie- /familieopstellingen) en werkvormen uit de Gestalttherapie. 

Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Waar word je blij van? En wat weerhoudt je?

Contact opnemen

*
*
In dit veld aub geen tekst invoeren. Dit veld wordt gebruikt als manier om geautomatiseerd invullen te detecteren.