Missie & Visie

Alles is met alles verbonden en van nature zijn we één en heel. We kunnen die verbinding echter niet altijd zo ervaren. We voelen ons dan afgescheiden van ekaar, van wie we zijn, wat we kunnen en willen, van onze vitaliteit en creatieve vermogens.

Wat je ook doet, eerst ben je mens.
Je neemt altijd jezelf mee; met je levensverhaal, je ervaringen, overtuigingen en conditioneringen. Daardoor kan het ervaren van de vitale en creatieve verbinding, de eenheid met jezelf en anderen, worden belemmerd.

Voelen vanuit het probleemloos besef dat de heelheid die er al is zich wil manifesteren. Niet meer en niet minder.

Deze liefdevolle benadering herstelt de harmonie tussen lichaam en geest. Het ondersteunt mensen zich te openen in hun ware aard waarin we ons één en verbonden voelen. Het is de ware aard die zich wil manifesteren in het lichaam, in zielsverbinding op aarde.

Creƫren als organisch proces door 'ontmoeten en verbinden'

Mijn missie is om steeds opnieuw een authentieke impuls te creëren die bijdraagt aan een samenleving waarin mensen meer in eenheid en volgens natuurlijkheid leven. Mensen staan in verbinding met wie en waar ze nu zijn en creëren organisch vanuit een levendig contact met zichzelf en elkaar.

Dat betekent dat ik wil bijdragen aan een samenleving die zich steeds meer bewust wordt dat het gezond is en dat het bijdraagt aan eigen en elkaars welzijn, als we van nature leven: ieder moment is anders en we kunnen alleen leven en levendigheid ervaren als we in contact en in harmonie zijn met dit moment, met wat we Nu ervaren (hier & nu).

Bewustwording is de weg van verandering.

Mensen zijn de belangrijkste dragers van innovatie

In mijn mens zijn ondersteun ik mezelf en anderen in het eenheid en verbinding ervaren, door het ‘ik’ (onze persoonlijkheidsstructuur, het ego, onze beschermingslaag) te omarmen als onze vriend en door lichaamsbewustzijn en bewustzijn op de innerlijke houding te creëren.

Alle ervaringen en overtuigingen laten hun indruk achter in het lichaam en manifesteren zich in de lichaamshouding, ademhaling en spierspanning

Ik draag bij door: 

  • mezelf en medemensen te ondersteunen in 'Aanwezig zijn' (Presence/Presentie);
  • bewustwording te creëren op het belang van 'Gronding in het lichaam' en de effecten van gronding in relatie tot 'Aanwezig zijn';
  • te ontmoeten en te communiceren in het vertrouwen dat ieder mens zich in wezen zelf draagt en tegelijk wordt gedragen door een groter veld van bewustzijn.
  • een omgeving of context te faciliteren waarin bewustwording kan ontstaan.