Informatie

Skype - Hart tot Hart

Alles wat er nu gebeurt in de wereld raakt ons op vele lagen. Het is roerig in en om ons heen, er beweegt veel, er is veel te voelen. We hebben zorg om onszelf en medemens. Het raakt ons allen in ons menszijn.

Lichaamsbewustzijn is altijd dienend, in deze tijd is die uitdaging extra aanwezig! Om in contact te kunnen blijven met jezelf, te kunnen blijven staan, je te herinneren waar het allemaal ook al weer over gaat, de verbinding met je basis te ervaren, en ook om in contact te blijven met essentie en je creativiteit te kunnen laten stromen. 

Via Skype bied ik je de mogelijkheid en ruimte ons te verbinden en je daarin te ondersteunen. Bel of mail me voor meer informatie en een afspraak.

06 206 630 97
info@irmalok.nl

De praktijk voor onderstaande diensten is voorlopig gesloten.

Volwassenen
- sessies van 2 uur € 97,50
- sessies van 1,5 uur € 85,--
- per dagdeel € 140,-- 

Relaties
- sessies van 2 uur € 146,25 

Kinderen t/m 16 jaar
- sessies van 1 uur € 50,-- (een kortere sessietijd bij deze leeftijd is meer passend).

Bedrijven
- op basis van offerte.

 

Bestaan er vragen of twijfels? Kom met me in gesprek om nader kennis te maken en te bespreken wat ik voor u, voor jou, en/of uw organisatie kan betekenen. De ervaring leert dat het persoonlijk contact inspirerend bijdraagt aan het formuleren van de vraag en wensen en wat ik daarin kan betekenen. 

* Indien er sprake is van een PGB-budget kunnen we samen kijken of en hoe we de begeleiding voor vergoeding in aanmerking kunnen laten komen. Vaak lukt dat!

* Bent u een zorgaanbieder en heeft u interesse in samenwerken? Laten we een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken!

* Ontvang je een uitkering? Informeer naar de mogelijkheden voor het volgen van een traject!

* Leef je van een minimum inkomen? Dan overleggen we wat mogelijk is!

 

Irma Lok
J. van Raesfeldstraat 21
8325 GR  Vollenhove
06 - 20663097
info@irmalok.nl

Twitter   LinkedIn   In verbinding staan op Facebook    Mens Zijn (Rebalancing) op Facebook

Ik Jij Wij Samen op Facebook  Permacultuur Meppel op Facebook

Privacy

Na het ontvangen van de door jouw verstrekte contactgegevens, bewaar ik je emailadres en telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je bezwaar hebben tegen incidentele mailings, laat me dit dan weten, dan word je uit het mailingbestand verwijderd. Voor het opmaken van facturen gebruik ik je persoonsgegevens (naam, adres en woonplaats). Daarnaast ben ik wettelijk verplicht om (in geval van toepassing op onze samenwerking) jouw clientdossier te bewaren, hier staan ook je persoonsgegevens in. Ik bewaar al deze gegevens zorgvuldig en doe mijn uiterste best om ze geheim te houden.

Contact opnemen

*
*
In dit veld aub geen tekst invoeren. Dit veld wordt gebruikt als manier om geautomatiseerd invullen te detecteren.