Ondernemerscoaching

Een zelfstandig ondernemer vaart graag zijn eigen koers en wil doen waar hij goed in is.
Sta je in verbinding?

En zit je zelf aan het roer?

Ondernemen vanuit verbondenheid

Bewust ondernemen gaat over delen in succes: de eigen menselijke waarde inbrengen en de eigen unieke bijdrage leveren aan de wereld. Nog anders gezegd: de ondernemer geeft als mens Zin aan Leven in zijn ondernemerschap.

Om ook zo de wereld in te trekken vraagt moed. Door het vermogen tot reflectie en zelfonderzoek groei je als ondernemer naar bewust ondernemerschap: ondernemen vanuit verbondenheid. Je werk zal je dan eerder energie opleveren dan dat het energie kost. Het zal je handen en voeten geven aan je creatieve en innovatieve vermogens en een vitaler en avontuurlijker leven bieden.

Ondernemen vanuit verbondenheid: Hartwerken in plaats van hard werken.

Wat je ook doet, eerst ben je mens

Veel mensen kiezen mede voor het zelfstandig ondernemerschap vanuit de wens naar meer vrijheid. Vaak houden we daarbij onbewust iets tegen of terug in het neerzetten van onszelf. Het lukt niet altijd ons te manifesteren in wat we graag willen of waar we zo goed in zijn, of we trekken niet de klanten aan die we graag willen bereiken.

Vragen die beantwoord worden en waar inzicht over verkregen wordt zijn: Hoe is het met mijn mens zijn in het ondernemerschap? Voel ik me zeker? Kan ik bij mezelf blijven? Hoezeer doe ik teveel mijn best? Hoe kan ik de juiste klanten, relaties of cliënten aantrekken? Maak ik de goede keus, hoe uit ik me naar buiten, hoe bereik ik mijn doelgroep?

En ook:
Als er sprake is van teleurstellingen, tegenslagen of als klanten als 'lastig' worden ervaren. En misschien is er behoefte aan een sparringpartner. 

Er wordt contact gemaakt met authentieke kracht en waardigheid. En belangrijk... ook wat je tegenhoudt om dat vrij te leven en in te zetten als ondernemer. De inzichten kunnen direct worden meegenomen én geleefd worden in het ondernemerschap.