Rebalancing Coaching en Begeleiding

Waar sta je nu, waar wil je naar toe, waar word je blij van en wat weerhoudt je?

 • Heb je te maken met trauma?
 • Wil je leren van je emoties?
 • Vindt jij of mensen in jouw organisatie het lastig de juiste keuze te maken?
 • Wil je meer vertrouwen op je gevoel?
 • Is er sprake van stress, of pijn of ziekte in je lichaam?
 • Ben je hooggevoelig, hoogbegaafd, of heb je te kampen met bijvoorbeeld adhd?
 • Heb je last van een burnout?
 • Is er behoefte aan meer geborgenheid en veiligheid?
 • Heb je te maken met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het belangrijk meer zelfredzaam te zijn? 
 • Verloopt de communicatie met collega's, cliënten, kinderen, medewerkers, leidinggevende of thuis niet zoals je wenst?
 • Wordt er over je grenzen gegaan?
 • Neemt het verzuim toe of is er sprake van toename van burnouts in de organisatie? 

Het zijn zo wat voorbeelden van hulpvragen in mijn praktijk voor Rebalancing lichaamswerk en bewustzijn, coaching en begeleiding en waar ik mee kan helpen. Voor jou persoonlijk, je welzijn en ontwikkeling. Ook voor je bedrijf of team.

Maar ook:

 • wanneer je ontdekt dat je meer in contact en verbinding wenst te staan met jezelf en anderen.
 • of als je op een kantelpunt staat; wie ben ik, wat wil ik nou werkelijk?
 • en wanneer je verlangt naar meer vanuit respect, liefde en eenheid te leven,

ben ik er als gids! Kortom wees welkom op jouw weg naar meer verbinding en welzijn. Meer welzijn betekent automatisch ook meer creatie- en innovatiekracht.

Je kunt losse sessies volgen. Hoeveel dat er zijn hangt af van je al aanwezig contact met je lijf en voelen. We kunnen ook een traject overeenkomen waarin we samen bepalen welke zaken aandacht krijgen, hoe we dat gaan doen en in welk tijdsbestek. Je bent welkom.

Verder word ik er blij van als je interesse hebt als ondernemer, als je ook met mensen werkt, als zorgverlener, begeleider of leidingevende om ook meer vanuit het hart te denken, te leven en te werken. Daarvoor zijn trajecten te volgen.

Hoe sta jij in de wereld?

Ten eerste ben je goed zoals je bent! Je wordt ondersteund, begeleid en gecoacht in vrijer worden. Samen ontdekken, bewuster worden én leven van wie je bent, je passie, talenten, kwaliteiten, je eigen vorm en het tevoorschijn komen daarin.

Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Waar word je blij van? En wat weerhoudt je?
Er is ruime aandacht voor ‘Wat staat me in de weg, wat houdt me tegen, waar ga ik van weg, wat laat ik buiten de deur als ik in contact ga’ etc. en ook voor ‘waar word ik blij van, wat geeft me energie, wat klopt er aan wat ik voel’ etc.

Her- en erkenning van eigenwaarde, talenten en kwaliteiten zijn belangrijke peilers. Daarnaast het in contact brengen, het verwoorden, etaleren en relateren: het manifesteren in de realiteit, in contacten en (werk)relaties.

Aanvaarding is de weg naar diepe ontspanning en bewustzijn

Zelfvertrouwen, je zacht en tegelijk stevig voelen alsmede vertrouwen hebben in eigen kunnen, talenten en uniciteit zijn belangrijke waarden waar we naar streven en die je (verder en diepgaander) ontwikkelt. We werken met en aan energie, vitaliteit en ontspanning. Er is dan ook ruime aandacht voor het herkennen, omgaan en leren omgaan met en aanvaarding van spanning, blokkades, trauma, ziekte, stress, grenzen, werkdruk etc.  

Werkvormen: Rebalancing en meer

De basis is Reblalancing lichaamswerk en bewustzijn gecombineerd met coaching. Ik coach en begeleid op een manier dat er meer ontspanning, vertrouwen, zachtheid én stevigheid wordt ervaren. In het contact met anderen wordt geleerd dicht(er) bij jezelf te staan en te blijven en kan worden ervaren hoe er juist daardoor meer verbinding ontstaat. Er ontstaat meer opening in authentieke kwaliteiten en mensen kunnen zich daarin ook laten horen en zien: in onstpanning en vertrouwen manifesteren en samenwerken.

Omdat de begeleiding ervaringsgericht is en geënt is op bewustwording, worden je inzichten en nieuwe ruimte direct geïntegreerd en belichaamd. Daardoor zal er wezenlijk iets veranderen en val je niet of minder snel terug op oude patronen. Dat komt omdat deze er simpelweg niet meer zijn (ze zijn los gelaten) en/of omdat je er van bewust wordt en anders gaat handelen.

Er ontstaat meer een gevoel van verbonden zijn, daardoor zal je beleving van de kwaliteit van leven worden vergroot en zal er ook meer verbinding worden ervaren met de omgeving en anderen.

Naast Rebalancing gebruik ik reflectiegesprekken, Focussen en Zelfonderzoek, Mindfulness en Presentie (meditatie, aandacht-, compassie- en aanwezigheidstraining), Geweldloze of Verbindende communicatie (luisteren, verwoorden en feedback), Systemische werkvormen (organisatie- /familieopstellingen) en werkvormen uit de Gestalttherapie.

Sessies en Trajecten
Je kunt losse sessies doen en ook trajecten volgen. Trajecten komen we samen overeen. Lees meer over In verbinding leven. Daarnaast ben je welkom als (startende) ondernemer: ondernemen vanuit verbondenheid. Verder geef ik in Mensenwerk in verbinding door aan collega's, aan iedereen die met mensen werkt, hoe je meer present en verbindend kan coachen, begeleiden, zorgen etc. Het traject zal je in een enorme versnelde ontwikkeling brengen.

Meer over Rebalancing en ervaringen

Lees meer over Rebalancing en ervaringen.

Kennis maken? Vul onderstaand het contactformulier in of bel me gewoon even!

Contact opnemen

*
*
In dit veld aub geen tekst invoeren. Dit veld wordt gebruikt als manier om geautomatiseerd invullen te detecteren.