Innovatie, van idee tot management

'Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse bedrijven veel kennis ontwikkelen. Het succes van innovatie wordt echter slechts voor 25% bepaald door R&D investeringen en voor 75% door factoren op het gebied van mens en organisatie. Volgens onderzoekers als prof. dr. H. W. Volberda zouden bedrijven meer moeten inzetten op organisatie- en managementvernieuwing.' Bron: Wikipedia

Innovatie en verbinden

Ik heb een brede ervaring in innovatie en het stimuleren ervan. De kunst van innovatie is het concept, de uitvoering en de (bege)leiding te richten op mensen, relaties, bruggen bouwen en op bewustwording alsmede het creëren van een een dragend veld. Het faciliteren van een dergelijke omgeving is het belangrijkst. Innovatie, samenwerkingsverbanden en co-creaties ontstaan dan organisch.

Nieuwe projecten initiƫren

Van meedenken tot ontwikkelen. Van begeleiding tot leiding. Ook heb ik ervaring en ideeën in unieke vormen ten behoeve van bijvoorbeeld communities, platforms, stichtingen, bijeenkomsten en congressen.

Ik ben altijd bezig met nieuwe ideeën en projecten initiëren. Deze kunnen door mij en in samenwerking met partners verder worden uitgewerkt en uitgevoerd. 

Wat kan ik betekenen?

  • Voelt u interesse om eens op een andere manier te kijken naar hoe u doelen kunt behalen?
  • Heeft u vragen rondom het opzetten en doen laten groeien van duurzame relaties?
  • Gelooft u in de kracht van het bevorderen van verbindingen en verbondenheid ervaren?
  • Wilt u met én in uw bedrijf of organisatie meer draagvlak creëren?
  • Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een aanpak die met de stroom meegaat?

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden voor uw organisatie en mijn rol en bijdrage daarin, maak ik graag een persoonlijke afspraak. Neem daarvoor contact met me op of vul onderstaand contactformulier in.

Hierna meer over mijn ervaring als projectmanager innovatie bij de Kamer van Koophandel en en een innovatiie project ontwikkeld voor kinderen en hun begeleiders/leerkrachten. Ook positieve ervaringen, referenties en een toelichting op de bewezen kracht. 

  • KvK stimuleringsproject DoDo : Een snelle hub naar het MKB, lees meer.
  • Ik Jij Wij Samen : Samen bouwen aan (zelf)vertrouwen. Een positief effect op de groepsvorming. Stress, agressie en pestgedrag in de klas/groep nemen af of worden voorkomen.

Contact opnemen

*
*
In dit veld aub geen tekst invoeren. Dit veld wordt gebruikt als manier om geautomatiseerd invullen te detecteren.