Blog / pagina 2

Aanjaagbudget-concept Meppel: wat mij betreft? Doorgaan!

Wat mij betreft is het concept van het aanjaagbudget Meppel, waarin een onafhankelijke commissie het college van de gemeente Meppel adviseert welke initiatieven aan te jagen, een succes. Wat zou het mooi zijn als het nieuwe college dit gaat doorzetten! lees verder »

Wat een super leuke dag hadden we weer op de klusdag!

Een trouwe wandelaarster en voorbijgangster van de tuin zegt: ‘Ik had nooit verwacht dat Permacultuur in het Noorderpark zo’n groot succes zou zijn!.’ lees verder »

Ont-moeten, klussen en delen in de overvloed

Ik word hier zoo blij van!!
Vanmiddag hadden we klusdag op de Permacultuur tuin in Meppel. Ik realiseer me hoe fijn en belangrijk het is wat we doen. En dat we dat op openbare grond doen, in het Noorderpark. De tuin is van iedereen! lees verder »

Verbonden aanraking en gronden of aarden

Ben je erbij 12 oktober in Friesland?
Voor ieder die geïnteresseerd is in de effecten van verbonden aanraking.
Als leerkracht, gastouder, ouder, masseur, .. Enkel een nieuwsgierige houding is voldoende!
Je krijgt inzichten op de waarde van de inzet van de tastzin en aanraken vanuit verbondenheid met jezelf.
Als je aanraakt vanuit een ontspannen houding met jezelf ga je dieper ademen en nodig je de ander uit ook te ontspannen!
Opgave via www.touchingchildcare.nl lees verder »

Aanraken en adem

Donderdag 12 oktober is de Verdiepingsdag 'Aanraken vanuit verbondenheid'. Deze dag gaan we o.a. in op Adem. Ik heb er zin in! En fijn ook om inspiratie te mogen delen met ieder die interesse heeft in aanraking en onderlinge kindermassage. lees verder »